Domov> Novinky> Kvalitný výkon elektroforetických výrobkov práškového povlaku

Kvalitný výkon elektroforetických výrobkov práškového povlaku

January 16, 2024

Hliník eloxovaný elektroforetický sprejový kompozitný film má veľa výhod. Po prvé, hrúbka elektroforetického postrekovacieho maľovacieho filmu je veľmi rovnomerná a ľahko sa dá presne ovládať. Zároveň dokáže pokryť povrchy, ktoré je ťažké dosiahnuť elektrostatickým postrekovaním, ktoré sa úplne líši od filmu elektrostatického postrekovania a profil hliníka vykazuje zjavné výhody. Okrem toho, ako spodná vrstva elektroforetického maľovacieho filmu, hliníkový eloxovaný film v podstate nemá problém vláknitej korózie v rámci filmu z hľadiska výkonu hliníkových konštrukčných profilov, čo je najväčšou výhodou kompozitného filmu. Výsledky dlhodobého testu atmosférickej korózie hliníka extrúzneho profilu ukazujú, že elektroforetický práškový povlak testoval svoju soľnú alkaliovú rezistenciu a rezistenciu na kyselinu dusičnú, ale nevyskytli sa žiadne problémy s koróziou.

Nielenže to všetko prešlo testom výkonu, ale tiež výrazne prekonáva obyčajný zapečatený eloxovaný film. Rýchlosť retencie lesku 5-ročného testu korózie expozície atmosférickej expozície ukazuje, že film elektroforetického povlaku môže byť porovnateľný s fluórovaným práškovým povlakom, ktorý je výrazne lepší ako výkonnosť práškového povlaku a eloxizovaného tesniaceho filmu.

aluminium profile

Kontaktuj nás

Author:

Ms. Shally

Phone/WhatsApp:

+8618566099321

Populárne produkty
You may also like
Related Categories

E-mail tomuto dodávateľovi

predmet:
e-mail:
správa:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Kontaktuj nás

Author:

Ms. Shally

Phone/WhatsApp:

+8618566099321

Populárne produkty
Budeme vás okamžite kontaktovať

Vyplňte viac informácií, ktoré sa s vami môžu rýchlejšie spojiť

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov: Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležité. Naša spoločnosť sľubuje, že vaše osobné informácie zverejní akýmkoľvek expanziou bez vašich výslovných povolení.

odoslať